دکتر نعیما خواجوی عضو هیات علمی گروه تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد داراب به عنوان مربی بدنسازی تیم ملی کاراته جمهوری اسلامی ایران که عازم کشور اسپانیا می باشد انتخاب شد.در قسمتی از این حکم که رئیس فدراسیون کاراته کشور آن را امضاء کرده است  چنین آمده است :

جناب آقای نعیما خواجوی

"نظر به شایستگی و تجارب ارزنده جنابعالی به موجب این حکم به عنوان مربی بدنساز تیم ملی رده بزرگسالان و زیر 21 سال این فدراسیون تا پایان مسابقات قهرمانی جهان اسپانیا منصوب می شوید".

قابل ذکر است که دکتر خواجوی  از جمله اساتیدی می باشد که در حوزه ورزش فعالیت بسیار زیادی دارد وسمتهای مختلفی از جمله مربی بدنسازی چندین تیم مطرح کشور مانند تیم استقلال تهران را در کارنامه خود دارد. وی همچنین چندین کتاب در این زمینه تالیف و ترجمه نموده .

شنبه, 10 اسفند 1398

1391 انتصاب عضو هیات علمی واحد داراب به عنوان مربی بدنساز تیم ملی کاراته جمهوری اسلامی ایران. کلیه حقوق این سایت متعلق به دانشگاه آزاد داراب می باشد